info@ratchaphruek.nl   |   072-743 0460
Follow us :-

Massagetechnieken

 

Traditionele Thaise massage 

Een traditionele Thaise massage of Nuat phaen boran (antieke
massage stijl) is een van s’werelds oudste geneesmethoden. De massage wordt uitgevoerd op een dun matras op de grond met kleren aan en zonder olie. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse Yoga-posities gebracht. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is.

Thaise Hotstone massage 

De Hotstone massage is een combinatie van de Thaise aroma ontspanningsmassage en een massage waarbij warme stenen worden gebruikt. De temperatuur van de stenen bedraagt ongeveer 45℃. Er wordt met de warme stenen eerst gemasseerd op het lichaam. Dit geeft een weldadige warmte die zich over het hele lichaam verspreid.

Thaise kruidenstempel massage 

Bij een kruidenstempel massage wordt er gebruik gemaakt van kruidenbundeltjes die opgewarmd worden. Deze uitgebalanceerde kruidenmix werkt ontgiftend en vitaliserend. Deze massage is niet alleen ontspannend maar werkt ook reinigend. Zowel fysiek als geestelijk komt er nieuwe energie vrij. Deze massage is daarom erg geschikt voor wie met stress te kampen heeft of zich moe of lusteloos voelt.

Thaise oliemassage 

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Door het gebruik van olie met natuur zuiveren bestanddelen heeft deze massage een ontspannende werking op het lichaam. Ook plaatselijke pijn kan worden verlicht door het gebruik van de olie. Deze massage is daarom zeer geschikt voor mensen met rug en nekklachten of andere blokkades. Maar natuurlijk ook voor ontspanning van het lichaam.

Nek- rug en schoudermassage

Het hoofd, de nek, rug en schouders worden heerlijk ontspannen door deze massage. Hiermee kunnen klachten zoals stress, hoofdpijn / migraine worden verholpen.

Thaise voetreflex massage 

De Thaise voetreflexmassage is een complete ontspannende en vitaliserende massagebehandeling voor de voeten, onderbenen en knieën volgens traditionele Aziatische methoden. Een voetreflexmassage stimuleert ook de interne organen en kunnen klachten verminderen.

100% natuurlijk

100% natuurlijk

 

 

 

 

 

 

IMG_3289

 

LET OP!: Bij onze massage salon Ratchaphruek worden absoluut geen erotische handelingen uitgevoerd.